25 April, 2012

Når tryksager gør en forskel



Når samtalen falder på tryksager, tænker de fleste på traditionelle tryksager, som konvolutter, brevpapir, reklamer og skilte.. men langt de fleste glemmer, at tryksager er så meget mere end det. Tryksager kan gøre en forskel, men ikke kun for virksomheder og erhverv. Personlige tryksager kan være den lille detalje, der gør noget gråt til godt, og kan gøre en personlig gave, til et højt skattet minde.

Personlige tryksager
Personlige tryksager kan være alt lige fra fotokalendere, med billeder fra familie-ferier og fødselsdage - til foto krus eller fotocollager til væggen. Den slags der kan skabe endnu mere liv og sammenhold i hjemmet og familien.
Du kan også få trykt seje motiver til dine teenage børn, på T-shirts. F.eks kan vi med lethed trykke på T-shirts i forskellige størrelser, og med valg af helt eget motiv. Glæd din teenager med de sejeste motiver, som ingen andre med garanti har på deres T-shirts, eller et abstrakt grafisk design. Eller hvad med et special-lavet håndtegnet portræt, der bliver overført til lærred og kan pryde væggen hjemme i stuen. Det er sådan, at personlige tryksager kan gøre en forskel, og gøre hverdagen lidt mere festlig.


Magiske kopper og magiske minder
Det hele handler om at gøre livet lidt magisk ind imellem, om at lade de små hyggelige ting give os et smil på læben. F.eks. laver vi her, hos Print & Grafik, magiske kopper. Det er sorte kopper, som skifter farve og afslører et motiv, som kommer til syne, når koppen fyldes med varme drikke så som kaffe, the og kakao. Overrask én i familien, som du holder af med en magisk kop, og de vil få et lille smil på læben, hver gang de nyder en varm drik. Det er de små personlige gaver, der viser din hengivenhed og som betyder noget særligt for modtageren. Det er ikke dagene og tiden der går, men de øjeblikke vi husker tilbage på, som betyder noget for os, når vi har en lille pause i hverdagen. På den måde kan man gøre en forskel med personlige tryksager. Ved at lave en sjov kalender til kæresten eller en hyggelig familiekalender, som hjælper én med at holde styr på mærkedage, og samtidig minder én om de små ting i livet, når man bruger den. Foto-kalendere med feriebilleder eller de sjove og magiske oplevelser, der er værd at mindes igen og igen.

En gave med kærlighed
Måske har en du holder af snart fødselsdag. Her kan f.eks. den personlige fotokalender være et oplagt valg. Her kan du vise en du holder af, hvor meget dén person betyder for dig, ved at have billeder nok til at lave en hel kalender. Eller du kan få trykt en venskabstrøje eller lavet et håndtegnet portræt baseret på et af dine egne fotos. Det er næsten kun din fantasi der sætter grænser indenfor tryksager, som kan bruges til personlige gaver. Gaver der er givet med hjertet er jo trods alt de bedste gaver. Gaver, hvor der er brugt tid på design, valg af ord eller den helt rette farvesammensætning.
Det grafiske layout kan gøre en stor forskel, hvis du gerne vil overraske nogen med en mere personlig gave. Store som små gaver – det vigtigste er at du har tænkt på vedkommende og taget dig tid til at få produceret en skøn, personlig gave.

Lav familietraditioner
Du kan med fordel starte nye spændende familietraditioner. Få trykt et puslespil af et sted I som familie har været. Undlad at nævne motivet til familien og bed derefter familien i fællesskab om at samle puslespillet. Her opfordres der til kvalitetstid, nærvær og gode samarbejdsevner. At opleve noget sammen og at mindes tidligere skønne begivenheder, hvor I har været samlet. Gør ting sammen. Læg et puslespil. Hyg jer sammen. Lad tryksager fra Print & Grafik være med til at give jer en lidt hyggeligere hverdag, med ting der knytter jer tættere sammen.
Det er jo trods alt det som det hele drejer sig om - at omgive sig med folk man elsker, og lave ting sammen med dem.

Se mere på vores hjemmeside

1 comment:

  1. For more information on design your own t-shirts, own banner, own flag, logo, USB stick, banner etc, visit www.targethouse.dk. Here you will find more articles and tips on marketing items as well as a design dine egne t-shirts,egne banner,egne flag,logo,USB stick etc form where you can conveniently submit your request in one form and get responses from multiple suppliers so that you can find the best price and product for your marketing needs.Learn how to design your own business logo at: design dine egne t-shirts

    ReplyDelete