07 November, 2011

Et par gode webråd.


Din hjemmeside, er dit digitale ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er opmærksom på hvordan den tager sig ud... og der er faktisk en del du selv kan gøre, for at sikre at din hjemmeside kommer godt op og køre fra starten.

Internettet er ofte det første sted, hvor potentielle kunder bliver bekendt med din virksomhed. Så det er vigtigt at din hjemmeside er et ordenligt ansigt udadtil for din virksomhed, og at den klart og tydeligt viser jeres identitet. Det er vigtig at du er kritisk med hvordan din hjemmeside tager sig ud, og hvad for nogle signaler den sender. 

Det kan være en god idé at holde lidt øje med dine konkurrenters hjemmesider, h
vis du er usikker omkring hvad der er vigtigt eller ej, at vise på din hjemmeside. Tag dig evt. lidt tid ud af din kalender en gang om måneden, til at bruge Google til at gå ind og se på dine nærmeste konkurrenters hjemmesider. Det er en rigtig god måde at finde ud af hvad dine modstandere mener er det vigtigste at oplyse deres kunder om. Noter dig hvad du synes de gør rigtigt og forkert på deres sider, så du kan bruge dette til at optimere din egen side. 

En anden vigtig ting, er at prøve at se det fra kundens øjne. Det er en rigtig god idé, at prøve at betragte din egen hjemmeside, som var du en kunde. Tænk over hvad for nogle informationer der er vigtige for dine kunder, og sørg for at de fremgår tydeligt på siden. Kan man let finde det man søger, og er det let at forstå og finde rundt i indholdet på din side. Er sproget for let eller for svært, ofte kan overdrevet brug af fagudtryk forvirre kunder, hvis de ikke selv er indforstået med brugen af disse.

Gør dig klart hvad du vil med din hjemmeside. Det kan være du har tænkt at bruge den som et online katalog, over din produkter, eller om du vil have funktionalitet, så folk selv kan udregne tilbud og produktsammensætninger. I denne forbindelse, er det også vigtigt at du gør dig tanker om hvor kompleks du ønsker din hjemmeside. Vi du f.eks. have mulighed for selv at lave nye sider og indhold via et Content Management System (CMS), eller ønsker du en mere simpel og stilistisk hjemmeside, med unikt design og en grafisk wow-faktor. Hvis du ønsker at din side skal designes helt unikt, og måske have specielle interaktive løsninger og brugerflade, så kan du få os til at designe det hele fra bunden.

Hvis du gerne vil gøre noget aktivt for at få flere folk på din hjemmeside, så overvej om du har tid til at skrive nyhedsbrev eller blog om din virksomhed, når der sker noget nyt og relevant. Det er en af de bedste måde at blive set, hvis du skriver en god blog-artikel om en produktlinje. Tænk også over om du vil have tid til at køre en Facebook-side, eller lignende til din virksomhed, hvor du kan holde kundekontakt, og oplyse om nye produkter og tiltag i din virksomhed.

No comments:

Post a Comment