10 November, 2011

Håndtegnede portræt billeder

Klik på billederne, for at se større udgave.
Siden vi har fået Rasmus Rasmussen med på holdet, kan vi nu tilbyde håndtegnede portræt billeder, baseret på vores kunders egne fotos af familie, venner og kæledyr... for at nævne lidt.
Rasmus håntegner billederne med en Wacom tegne tablet, og det avancerede tegneprogram ArtRage, eller med Photoshop.
Billederne kan være baseret på et eller flere fotos af den ønskede person, eller sågar tegnet fra mundtlig eller skriftlig beskrivelse. Billederne kan være alt fra naturlige gengivelser af personer eller dyr, til surrealistisk eller ekspressionistisk vægkunst. Siden Rasmus har tegnet hele sit liv, og studeret billedkunst over flere år, er han i stand til at ramme en stor vifte af stilarter. Efter et billede er blevet tegnet færdigt, kan det overføres til lærred, og monteres med en fin ramme... hvilket giver et helt unikt stykke kunst, som er velegnet både til pynt i hjemmet eller på kontoret, eller som den perfekte julegave til familie og venner.

Resten af 2011 kører vi med et special tilbud på 40x50 cm unikke lærredsprint, med håndtegnede billeder. Så du kan få lavet dit eget håndtegnede billede, baseret på dine fotos, med op til fire personer i motivet, for kun Kr. 1.400,- inkl. moms, excl. forsendelse.
Prinsen er inklusiv UV-behandling af lærredet, og sølvfarvet svæveramme.
Perfekt som julegave til familie og venner.





Kontakt os på info@printgrafik.dk
eller telefon: 98 33 50 94 for at give din bestilling, eller høre nærmere.





Billederne ovenover er uddrag af håndtegnede motiver,
baseret på dette foto som udgangspunkt. Der er ikke
tale om Photoshop filtre, eller andre "smarte løsninger"


No comments:

Post a Comment